Afstemmen op je eigen wijsheid

De ene dag voelt anders dan de andere dag. ’s Ochtends bij het opstaan kun je je dat al gewaar worden. Wat is dat toch en wat kan je ermee?
Stel dat er een handleiding van het leven zou bestaan. Een handleiding die je helpt daar de komen waar je wezen wilt. Zou je er gebruik van maken?

De Tzolkin Dreamspell kalender

Deze spirituele kalender is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s. Het is de kalender die dagelijks kansen en mogelijkheden aanreikt, steeds met een andere energie. Je ziet het niet maar voelt het wel.

Het is een soort handleiding waar je gebruik van kunt maken. Het geeft richting om een volgende stap in je leven te zetten. Heel handig op momenten dat je even niet weet hoe je verder moet.  En zeker ook behulpzaam om in de flow te blijven wanneer je daar eenmaal inzit. 

Afstemmen op je eigen wijsheid  

In deze workshop ervaar je hoe je aan de hand van de dagenergie kunt afstemmen op je eigen wijsheid. Je leert gebruik te maken van dat wat er wel is maar wat je niet ziet.

Daarmee wordt het gemakkelijker om werkelijk je eigen leven te leiden en te zijn wie je wilt zijn. De dagenergie gebruiken om helemaal tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou.

Wil je ervaren hoe het is om af te stemmen op de dagenergie van de Tzolkin Dreamspell kalender meld je dan aan voor de workshop Afstemmen op je eigen wijsheid.   

Praktisch    

  • Deelname is
   • inclusief hand-out  
   • inclusief koffie/thee/iets erbij
  • Jouw bijdrage is €45,-
  • Locaties in Boxmeer, Sint Anthonis, Veldhoven en Nuenen
  • Wanneer:
   • Vr  3 feb. ’23 19.30-22.00u – Boxmeer; Rode Draak toon 1 in het Rode Draak levenspad
   • Wo 1 mrt. ’22 19.30-22.00u – Boxmeer; Blauwe Hand toon 1 in het Blauwe Hand levenspad
   • En ook: datum/locatie naar keuze via de datumprikker

Aanmelden voor een reeds geplande datum van deze workshop >>     

OF

Voorkeur aangeven via de datumprikker >>   

 

Tip 1:
De workshop Afstemmen op jezelf is zeer geschikt om te herhalen, bijvoorbeeld bij veranderingen in je leven of wanneer je behoefte hebt aan richting. 

Tip 2:
Wil je meer weten van de Tzolkin en/of ben je benieuwd naar de dagenergie van je geboortedag, overweeg dan de workshop Jezelf zijn.  Aan de hand van je geboortedatum ga je op ontdekkingstocht naar de kwaliteiten die je bij je geboorte hebt meegekregen.


Tip 3: Ook leuk: DAGWORKSHOP
Gun jezelf een hele dag voor jezelf en boek deze workshop in combinatie met Oog en oor voor jezelf met SoulCollage®. Lees meer over de Dagworkshop  Afstemmen op je eigen wijsheid + SoulCollage®   Deze dag wordt op meerder locaties gegeven.
In Sint Anthonis  di 25 okt ’22 10.00-16.00 Gele Zon toon 4 in het Rode Aarde levenspad. Deze dag staat in het teken van DAG VAN DE STILTE. (deze workshopdag staat nog niet in de webshop: neem contact op wanneer je vragen hebt of wilt reserveren).

Tip 4:
Ook op andere plekken in het land wordt deze workshop gegeven. Hier vind je meer Maya wijsheid facilitators die deze workshop aanbieden. 

Heb je vragen? Bel of mail  gerust.

 

 

  

Aanmelden voor workshop

|

“Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen”

"Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen"   |  Groepsverband - Workshop Maya Tzolkin -Wat een fijne en inspirerende plek in Nuenen om een workshop te doen.In de ochtend gingen we d.m.v. wat uitleg en meditatie ons...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...