“Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen”

 

|  Groepsverband – Workshop Maya Tzolkin 

Wat een fijne en inspirerende plek in Nuenen om een workshop te doen.
In de ochtend gingen we d.m.v. wat uitleg en meditatie ons verdiepen in de dagenergie van de Maya Tzolkin kalender.
Hoe bijzonder om daarmee in contact te komen en de juiste antwoorden te krijgen op wat me nu bezig houdt. Ans kan zich heel goed afstemmen op wat je nodig hebt en weet de juiste vragen te stellen zodat jij dichter bij jouw eigen antwoorden komt.
Na de lunch heb ik een Soul Collage gemaakt. Met de thema’s van de ochtend verder aan de slag gegaan en hierbij afbeeldingen gevonden die mij intuïtief aanspreken. Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen. En zo mooi om te zien wat er dan uiteindelijk op de kaart komt en de betekenis van de boodschappen die in de kaart verborgen zitten. Ik ben superblij dat ik deze dag aan mezelf cadeau heb gedaan! Dank je wel Ans!

Ine