Afstemmen op je eigen wijsheid + SoulCollage®

Persoonlijke ontwikkeling als voedsel voor de ziel.  Het hoeft per slot geen zware kost te zijn. De Tzolkin kalender brengt je in contact met je eigen wijsheid en SoulCollage® maakt zichtbaar.
Echt een dag voor jezelf.  

Tzolkin Maya Dreamspell kalender

Deze spirituele kalender is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s. Het is de kalender die dagelijks kansen en mogelijkheden aanreikt, steeds met een andere energie. Je ziet het niet maar voelt het wel.
Het is een soort handleiding waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer je behoefte hebt aan richting in je leven of wanneer je een volgende stap wilt maken. Heel handig dus op het moment dat je je afvraagt hoe het verder moet.    

‘Afstemmen op je eigen wijsheid’ is het workshopdeel waarbij gewerkt wordt met de materialen van Maya wijsheid. Aan de hand van de dagenergie stem je af op je eigen wijsheid. Zo leer je gebruik te maken van dat wat je niet ziet maar wel voelt.
Daarmee wordt het gemakkelijker om werkelijk je eigen leven te leiden en te zijn wie je wilt zijn. De dagenergie gebruiken om helemaal tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou. Het is gebruik maken van je persoonlijk kompas. 

SoulCollage®  

In de middag gaan we creatief aan de slag. SoulCollage® is een gemakkelijk toegankelijke manier om contact te maken met je intuïtie. Je kiest op gevoel afbeeldingen die je aantrekken. Deze afbeeldingen knip of scheur je uit en plak je vervolgens op een kaart. Voor deze creatieve workshop hoef je niet artistiek te zijn. Spontaan ontstaan de mooiste collages.
Na het maken van de kaart(en) volgt het lezen van de kaart. Een bijzonder proces waarbij de kaart zijn boodschap aan je doorgeeft. 

Deze workshopdag wordt gegeven in Boxmeer, waar Praktijk Ans van Summeren is gehuisvest, en op locatie in Nuenen (De Verbindende Factor).

Praktisch

 • Datum, tijd en plaats
  • di 6 juni ’23 – 10.00-16.00u – Boxmeer; Geel Zaad toon 7 in het Witte Spiegel levenspad
 • Deelname
  • inclusief koffie/thee/iets erbij
  • inclusief hand-out dagenergie 
  • inclusief materialen SoulCollage®
  • exclusief lunch; die breng je zelf mee
  • € 90,-

Aanmelden voor deze workshop >>   

TIP 1:
Deze workshop is zeer geschikt om te herhalen, bijvoorbeeld bij veranderingen in je leven of wanneer je behoefte hebt aan richting. 

TIP 2:
Zit de voor jou geschikte dag er niet bij of wil je liever de dagdelen los van elkaar volgen; Kijk dan eens op deze pagina. Hier vind je alle workshops.      

Heb je vragen? Bel of mail  gerust.

Ervaringen van deelnemers

 • “Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen.” – Mirjam. Hier lees je meer.
 • “… Hoe bijzonder om daarmee (de dagenergie) in contact te komen en de juiste antwoorden te krijgen op wat me nu bezig houdt.  Ans kan zich heel goed afstemmen op wat je nodig hebt en weet de juiste vragen te stellen zodat jij dichter bij jouw eigen antwoorden komt.” – Ine. Hier lees je meer. 

 

Aanmelden voor dagworkshop

|

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen”

"Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen"   |  Groepsverband - Workshop Maya Tzolkin -Wat een fijne en inspirerende plek in Nuenen om een workshop te doen.In de ochtend gingen we d.m.v. wat uitleg en meditatie ons...

“Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis”

"Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis"   |  Groepsverband - Workshop SoulCollage® -Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen....