Afstemmen op je eigen wijsheid SPECIAL + SoulCollage®

Persoonlijke ontwikkeling als voedsel voor de ziel.  Het hoeft per slot geen zware kost te zijn. De Tzolkin kalender brengt je in contact met je eigen wijsheid en SoulCollage® maakt zichtbaar.
Echt een dag voor jezelf.  

SPECIAL 

Dinsdag 16 april ’24 – Dagenergie: Witte Spiegel toon 9 in het Witte Hond levenspad
Dinsdag 25 juni ’24 – Dagenergie: Gele Ster toon 1 in het Gele Ster levenspad

Tzolkin Maya Dreamspell kalender

Deze spirituele kalender is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s. Het is de kalender die dagelijks kansen en mogelijkheden aanreikt, steeds met een andere energie. Je ziet het niet maar voelt het wel.
Het is een soort handleiding waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer je behoefte hebt aan richting in je leven of wanneer je een volgende stap wilt maken. Heel handig dus op het moment dat je je afvraagt hoe het verder moet.

‘Afstemmen op je eigen wijsheid’ is het workshopdeel waarbij gewerkt wordt met de materialen van Maya wijsheid. Aan de hand van de dagenergie stem je af op je eigen wijsheid. Zo leer je gebruik te maken van dat wat je niet ziet maar wel voelt.
Daarmee wordt het gemakkelijker om je eigen leven te leiden en te zijn wie je werkelijk bent. De dagenergie leren gebruiken om tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou. Het is gebruik maken van je persoonlijk kompas.

SoulCollage®  

Eenmaal afgestemd op de dagenergie maken we een verdiepingsslag met SoulCollage®. Intuïtief afbeeldingen kiezen, knippen of  scheuren en dan plakken op een kaart. Spontaan ontstaan de mooiste collages. Hiervoor hoef je niet creatief of artistiek te zijn.
Na het maken van de kaart(en) gaan we de boodschap eruit halen. Dat leesproces blijkt altijd weer bijzonder te zijn en inzichten te geven.

Deze dag vindt plaats in Boxmeer, waar Praktijk Ans van Summeren is gehuisvest, en ook op diverse locaties waaronder Oelbroeck te Sint Anthonis, De Verbindende Factor te Nuenen en Terreel te Veldhoven.

Praktisch

 • Kies de datum en plaats
  • dinsdag 16 april ’24 – Oelbroeck  – Sint Anthonis
  • dinsdag 25 juni ’24 – De Verbindende Factor – Nuenen
 • Tijd: 10-16u
 • Jouw bijdrage voor deze dag is €97,-
 • Deelname is inclusief
  • koffie/thee/iets erbij
  • hand-out dagenergie 
  • materialen SoulCollage®
 • De lunch breng je zelf mee 

Aanmelden voor deze workshop >> 

Heb je vragen? Bel of mail  gerust met Ans. 

 

TIP: De workshop Afstemmen op je eigen wijsheid is zeer geschikt om te herhalen, bijvoorbeeld bij veranderingen in je leven of wanneer je behoefte hebt aan richting. 

Ervaringen van deelnemers – Afstemmen op je eigen wijsheid

 • “Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen.” – Mirjam. Hier lees je meer.
 • “… Hoe bijzonder om daarmee (de dagenergie) in contact te komen en de juiste antwoorden te krijgen op wat me nu bezig houdt.  Ans kan zich heel goed afstemmen op wat je nodig hebt en weet de juiste vragen te stellen zodat jij dichter bij jouw eigen antwoorden komt.” – Ine. Hier lees je meer.

 

Aanmelden voor dagworkshop

|

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen”

"Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen"   |  Groepsverband - Workshop Maya Tzolkin -Wat een fijne en inspirerende plek in Nuenen om een workshop te doen.In de ochtend gingen we d.m.v. wat uitleg en meditatie ons...

“Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis”

"Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis"   |  Groepsverband - Workshop SoulCollage® -Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen....

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...