Cursus Tzolkin Maya kalender

De Tzolkin als hulpmiddel om bewust te leven en je eigen pad te volgen.

In deze introductiecursus maak je kennis met de kalender van de Maya’s: de Tzolkin. Aan bod komen onder andere de verschillende dag-energieën en je geboorte-energie.

Elke dag heeft een eigen energie, zo ook de dag waarop je geboren bent. Gebruik maken van de dagenergie en gebruik maken van je eigen geboorte-energie helpen je om het leven te leiden dat werkelijk bij je past. Deze cursus biedt daarvoor de opstap.

Praktisch:

  • Duur van de cursus: 3 uur
  • Locatie: Praktijk Ans van Summeren in Boxmeer
  • Maximaal aantal personen: 6
  • Data en prijs vind je onder de aanmeldknop

Reserveer hier jouw plek voor de Introductiecursus Tzolkin Mayakalender

Aanmelden voor cursus Tzolkin Maya kalender

|

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...