Programma Van onrust naar rust

Handreikingen om je onrust gedag te zeggen zodat je rust en ontspanning gaat ervaren.

Herken je dit

 • je voelt je gespannen
 • Je bent moe
 • Je piekert
 • Je voelt onrust

Zou je dit willen

 • Pas op de plaats maken
 • innerlijke rust
 • Ontspannen leven

Workshop programma Van onrust naar rust

In dit programma volg je drie workshops en krijg je zowel theorie als praktische oefeningen aangereikt die je helpen meer rust en ontspanning te ervaren. Tussen de workshops door oefen je met hetgeen je hebt geleerd. Daarvoor heb je toegang tot een online leeromgeving.

Praktisch:

 • Duur: 3 dagen workshop verspreid over een aantal weken
 • Locatie: Praktijk Ans van Summeren – Boxmeer
 • Maximaal aantal personen: 5
 • Datum volgt.
 • Alternatief op dit moment is het online programma – Jezelf zijn. Data en prijs vind je onder de aanmeldknop 

Aanmelden voor programma Van onrust naar rust

|

“Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis”

"Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis"   |  Groepsverband - Workshop SoulCollage® -Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen....

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...