Programma Van onrust naar rust

Handreikingen om rust en ontspanning te leren ervaren.

Herken je dit

 • je voelt je gespannen
 • Je bent moe
 • Je piekert
 • Je voelt innerlijke onrust

Zou je dit willen

 • Je gaat meer ontspannen door het leven
 • Je ervaart vaker rust
 • Je maakt vaker pas op de plaats

Workshop programma Van onrust naar rust

In dit programma bestaande uit drie dagdelen workshop krijg je zowel theorie als praktische oefeningen aangereikt die je helpen meer rust en ontspanning te ervaren. Tussen de workshops door oefen je met hetgeen je hebt geleerd.

Praktisch:

 • Duur: 3 dagdelen verspreid over een aantal weken
 • Locatie: Praktijk Ans van Summeren in Boxmeer
 • Maximaal aantal personen: 6
 • Data en prijs vind je onder de aanmeldknop

Aanmelden voor programma Van onrust naar rust

|

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...