“Ik weet nu wat mijn manier is om dingen te doen, Ans heeft het me letterlijk laten zien”

 

|  Individuele begeleiding – Tzolkin

Altijd wilde ik meer doen dan ik deed en baalde ik dat ik zo snel moe ben. Ik kon jaloers zijn op mensen met veel energie en zei dat ook eens tegen Ans. En wat deed Ans; ze liet me gewoon zien dat ik anders ben dan zij  en dat ik de dingen anders doe. Daarvoor gebruikte ze de Tzolkin, ook wel Mayakalender genoemd.
Ter illustratie voegt ze toe: Wanneer een bakker een hamer gebruikt om brood te bakken gaat het mis en zodra een timmerman een bakblik gebruikt om te timmeren gaat het net zo mis. Wanneer men het juiste gereedschap gebruikt lukt het wel. Ik weet nu wat mijn manier is om dingen te doen, Ans heeft het me letterlijk laten zien en sinds ik dat weet voel ik meer rust.

Martine