“Het kost me nu weinig tijd en moeite meer”

 

|  Zakelijk – Professional Organizing

Al bleef de administratie soms even liggen, elk kwartaal werkte ik het bij en was de boel weer op orde. Toch was er een probleem, namelijk de moeite die het me kostte om het papierwerk gedaan te krijgen. Ans had het idee dat mijn administratie een fluitje van een cent kon zijn. Ik geloofde er niets van maar besloot het een kans te geven. Ans is drie keer geweest en hoe het kan weet ik niet: die hele grote berg werk is nu platgeslagen tot iets kleins wat heel gemakkelijk te doen is. Het kost me nu weinig tijd en moeite meer. Ik ben blij dat ik Ans gevraagd heb om als professional organizer eens mee te kijken. Ik heb me er onlangs zelfs op betrapt dat ik zin heb om de administratie te doen.

Angelique, ZZPer