“Ans stelt kritische vragen, ze begrijpt en steunt me”

 

|  Individuele begeleiding – Life coaching –

Praten met Ans helpt me omdat ik dan anders over mezelf en de dingen ga denken. Met verschillende problemen kwam ik bij Ans. Ik had last van  mijn voeten, slikproblemen, angsten en moeite met plannen en structuur. Telkens wanneer ik bij Ans kom is er wel iets dat in mijn hoofd een groot probleem is. Tijdens een sessie komen inzichten en is het probleem ineens minder groot en komen er ideeën in me op. Ans stelt kritische vragen, ze begrijpt en steunt me. Dan voel ik me gerust en ga ik gemotiveerd de deur uit om de dingen aan te pakken. Ik merk dat het beter gaat op school en met mijn lichamelijke klachten. Slikken gaat nu prima, dat probleem was al na één keer verholpen. Het is ook fijn dat ik mezelf stukken beter begrijp. Vaak zit ik aan het einde van de sessie nog even op een kruk en krijg ik een Therapeutic Touch behandeling. Ik weet niet goed hoe ik moet omschrijven wat ik dan voel. Het is alsof er iets zwaars wegstroomt via mijn voeten. Ans noemt dat het afvoeren van verbruikte energie.

Lotte van de Wijgert