Afstemmen op je eigen wijsheid SPECIAL + SoulCollage® + klank

Persoonlijke ontwikkeling als voedsel voor de ziel.  Het hoeft per slot geen zware kost te zijn. De Tzolkin kalender brengt je in contact met je eigen wijsheid en SoulCollage® maakt zichtbaar.
Echt een dag voor jezelf.  

SPECIAL 

Workshop: zaterdag 21 oktober ’23 
Dagenergie: Rode Draak toon 1 (start nieuwe Tzolkin ronde) 

Tzolkin Maya Dreamspell kalender

Deze spirituele kalender is gebaseerd op de eeuwenoude wijsheid van de Maya’s. Het is de kalender die dagelijks kansen en mogelijkheden aanreikt, steeds met een andere energie. Je ziet het niet maar voelt het wel.
Het is een soort handleiding waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld wanneer je behoefte hebt aan richting in je leven of wanneer je een volgende stap wilt maken. Heel handig dus op het moment dat je je afvraagt hoe het verder moet.

‘Afstemmen op je eigen wijsheid’ is het workshopdeel waarbij gewerkt wordt met de materialen van Maya wijsheid. Aan de hand van de dagenergie stem je af op je eigen wijsheid. Zo leer je gebruik te maken van dat wat je niet ziet maar wel voelt.
Daarmee wordt het gemakkelijker om werkelijk je eigen leven te leiden en te zijn wie je wilt zijn. De dagenergie gebruiken om helemaal tot bloei te komen. Of om gewoonweg een prettiger leven te creëren. Het is helemaal aan jou. Het is gebruik maken van je persoonlijk kompas.

SoulCollage®  

Creatief aan de slag is een ander onderdeel van de dag. SoulCollage® is een gemakkelijk toegankelijke manier om contact te maken met je intuïtie. Je kiest op gevoel afbeeldingen die je aantrekken. Deze afbeeldingen knip of scheur je uit en plak je vervolgens op een kaart. Voor deze creatieve workshop hoef je niet artistiek te zijn. Spontaan ontstaan de mooiste collages.
Na het maken van de kaart(en) volgt het lezen van de kaart. Een bijzonder proces waarbij de kaart zijn boodschap aan je doorgeeft.

Workshops worden gegeven in Boxmeer, waar Praktijk Ans van Summeren is gehuisvest, en op diverse locaties waaronder De Verbindende Factor te Nuenen.

Klank

Door de dag heen zal er begeleiding zijn met klanken van Hetty van der Geest. Met klankschalen en andere instrumenten weet ze de juiste toon aan te slaan om naar binnen te keren; daar waar je jouw antwoorden vindt. Hetty is, net als Ans, Maya wijsheid facilitator. 

Praktisch

 • Datum, tijd en plaats
  • za 21 oktober ’23
  • 10.00-16.00 uur
  • Veldhoven
 • Deelname
  • inclusief koffie/thee/iets erbij
  • inclusief hand-out dagenergie 
  • inclusief materialen SoulCollage®
  • exclusief lunch; die breng je zelf mee
  • breng evt. ook je eigen matje en/of kussentje mee
  • € 111,- (boek je voor 1 oktober dan betaal je € 101,-) 

Aanmelden voor deze workshop >>    

Heb je vragen? Bel of mail  gerust me Ans of met Hetty
–>  mail hjvandergeestverbrugge@gmail.com o
f bel 06 5187 1850 

TIP 1:
De workshop Afstemmen op je eigen wijsheid is zeer geschikt om te herhalen, bijvoorbeeld bij veranderingen in je leven of wanneer je behoefte hebt aan richting. 

TIP 2:
Lukt het je niet om de SPECIAL mee te doen of volg je de dagdelen liever los van elkaar, kijk dan eens op deze pagina. Hier vind je alle workshops.      

Heb je vragen? Bel of mail  gerust. Echter vanwege vakantie zal een antwoord even op zich laten wachten. Er is een oplossing: neem contact op met Hetty, zij kan je er alles over vertellen.
–>  mail hjvandergeestverbrugge@gmail.com o
f bel 06 5187 1850 

Ervaringen van deelnemers – Afstemmen op je eigen wijsheid

 • “Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen.” – Mirjam. Hier lees je meer.
 • “… Hoe bijzonder om daarmee (de dagenergie) in contact te komen en de juiste antwoorden te krijgen op wat me nu bezig houdt.  Ans kan zich heel goed afstemmen op wat je nodig hebt en weet de juiste vragen te stellen zodat jij dichter bij jouw eigen antwoorden komt.” – Ine. Hier lees je meer.

 

Aanmelden voor dagworkshop

|

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet”

"Ik heb nieuwe dingen geleerd en lieve open mensen ontmoet"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ans stimuleerde me om me te uiten. Ans bruist van de energie en zit vol ideeën. Ze reageert goed op vragen uit de groep. Ik had meer uit het programma...

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis”

"Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis"   |  Groepsverband - Workshop SoulCollage® -Ik ging met een heel voldaan gevoel en meerdere inzichten terug naar huis. De mooie collage die ik maakte heeft een prominente plaats gekregen....