Pilot training JEZELF ZIJN

Training waarin je leert op te komen voor jezelf en te doen wat bij je past.
Zelfvertrouwen krijgen en rust hebben over wie je bent en wat je doet.
Dit wil je leren vóór je 30e! Hoe sneller je dit leert, hoe langer je er plezier van hebt.
Ben je de 30 gepasseerd? Geen probleem wanneer je vind dat je nooit te oud bent om te leren.

Herken je dit

 • Je doet omdat het zo hoort
 • Je doet wat je geleerd hebt
 • Je hebt geen idee dat het anders kan
 • Je hebt geen idee hoe het anders kan

Het gaat zoals het gaat en er is niet eens zoveel aan de hand. Je doet wat je moet doen en het gaat allemaal wel z’n gangetje: studie, stage en/of werk. Je hebt je familie/vrienden en je hobby’s. En toch… zit je niet lekker in je vel.

Op een gegeven moment gaat het mis, soms gaandeweg en soms plotseling. Je realiseert je dat je niet (meer) weet wie je bent en wat je wilt. Je bent jezelf kwijt geraakt. Het blijkt een proces dat al langere tijd gaande is. 

Klik hier voor de pilot training JEZELF ZIJN

Jezelf leren zijn

Ik weet er alles van en het is een hele ontdekkingsreis geweest. Ik ben er trots op dat het me is gelukt. Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil. Ik heb geleerd mezelf te zijn en laat me niet meer van mijn pad brengen. Ik heb juist ontdekt dat het mijn pad is om anderen te helpen zichzelf terug te vinden. En dat is goed nieuws want ik heb dat pad gelopen: het pad terug naar jezelf. Ik gun het iedereen:

 • Jezelf zijn
 • Doen wat bij je past
 • Leven vanuit rust

Ik leer het je graag en daarom ga ik een online training maken. De eerste versie is een try-out; een pilot van 6 weken voor een kleine groep.  

Klik hier voor de pilot training JEZELF ZIJN

Dit zijn de grote lijnen van de training

 • Looptijd: 6 weken
 • Workshops: 3 x 3 uur online
 • Leeromgeving: wekelijks een nieuwe module online
 • Combinatie van theoretische informatie en oefeningen/opdrachtjes 


Mijn verhaal

Ik heb het gewoon niet geleerd vroeger: opkomen voor mezelf. Ik heb een hekel aan ruzie en wat waren er veel zussenruzies. Mijn moeder was gewoonweg niet opgewassen tegen de vurige zussenenergieën en ik zat in tweestrijd ’voor mezelf opkomen of over me heen laten lopen’. Het gebeurde allebei en vaak in die volgorde.

Mijn vader stierf op 32 jarige leeftijd, nog voordat ik 6 jaar was. Sindsdien hoorde ik mijn moeder regelmatig zeggen ‘Ik sta er alleen voor met drie kleine kinderen’. Vermoedelijk heb ik de conclusie getrokken: ‘Ik kan maar beter lief zijn want mijn moeder heeft het al zo zwaar’. Behalve de zussenruzies is het goed gelukt met lief zijn: Ik was rustig en teruggetrokken.

Achteraf weet ik dat ik als kind ‘veel in de gaten’ had en dingen doorzag maar daar sprak ik niet over. Dacht dat het normaal was. Eigenlijk spraken we nergens echt over thuis, alles liep gewoon zoals het liep. Mijn moeder verrichtte de knappe taak om in haar eentje drie kinderen op te voeden. Ze heeft gedaan wat ze kon. Het lag niet in haar vermogen ons te stimuleren in onze ontwikkeling, tenminste niet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

Dat heb ik pas op latere leeftijd geleerd: aandacht hebben voor mezelf, verwoorden wat ik voel, verwoorden wat ik wil. Ontdekken wie ik ben. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven en een gevoel van innerlijke rust.

Dat had wel wat voeten in aarde en kostte me tweemaal een relatie en een baan. Hoe zou het zijn gelopen wanneer ik bepaalde stappen eerder had gezet? Die vraag is niet relevant. Wel relevant is dat ik anderen kan helpen stappen te zetten. 

De pilot training JEZELF ZIJN is nieuw. Mensen helpen doe ik al langer. 

Wat anderen over mij zeggen

“Altijd wilde ik meer doen dan ik deed en baalde ik dat ik zo snel moe ben. Ik kon jaloers zijn op mensen met veel energie en zei dat ook eens tegen Ans. En wat deed Ans; ze liet me gewoon zien dat ik anders ben dan zij en dat ik de dingen anders doe. Daarvoor gebruikte ze de Tzolkin, ook wel Mayakalender genoemd.
Ter illustratie voegt ze toe: Wanneer een bakker een hamer gebruikt om brood te bakken gaat het mis en zodra een timmerman een bakblik gebruikt om te timmeren gaat het net zo mis. Wanneer men het juiste gereedschap gebruikt lukt het wel.
Ik weet nu wat mijn manier is om dingen te doen, Ans heeft het me letterlijk laten zien en sinds ik dat weet voel ik meer rust.” Martine M. 

Voor wie is deze pilot bedoeld

Ben jij een onzekere 20-plusser die twijfelt over zichzelf en wie ze is?
Wil jij nog voor je 30e die twijfel achter je laten en blij zijn met wie je bent? 
Ben je de 30-plusser die zegt ‘Dit had ik eerder willen doen!’ of de 40-plusser die zegt ‘Beter laat dan nooit’? 
Ben je bereid stappen te zetten en wil je leren hoe je de rest van je leven met meer zelfvertrouwen jezelf kunt zijn? 

Dan is deze training voor jou bedoeld!

Dit is het tijdspad 

De workshops zijn online

 • op donderdag ochtend van 9.30 – 12.30 uur
 • 29 april, 20 mei en 10 juni ’21

De online training volg je op je eigen tempo. Wekelijks krijg je toegang tot een nieuwe module. 

Jouw investering

Dit programma staat nog in de startblokken en daarmee heb je geluk.

In de toekomst vraag ik minstens € 597,-

Alleen voor deze eerste keer heb ik een supergoed aanbod. Jouw investering is    

NU het PILOT tarief van € 99,-  

Let op: er is slechts plaats voor maximaal 6 deelnemers. Hierdoor kan ik goede begeleiding garanderen. 

Aanmelden kan t/m 25 april ’21. 

Omdat het een PILOT is vraag ik je volop feedback te geven. Ik ga daar 100% gebruik van maken om jou optimaal van dienst te zijn zodat je het voor jou maximale resultaat kunt behalen. Na afloop ontvang ik van jou een korte testimonial (berichtje met je positieve ervaring) welke ik gebruik voor de volgende versie van het programma.

Klik hier voor de pilot training JEZELF ZIJN

 

Niet goed – geld terug garantie 

Heb je de training gevolgd en ben je niet tevreden? Stuur me dan uiterlijk de laatste moduledag een mailtje met reden en je ontvangt het volledige bedrag retour.

Met stralende groet! – Ans

Aanmelden voor Pilot training JEZELF ZIJN