Programma Eigen gezondheid
Aan de slag ermee

Handreikingen om meer positieve gezondheid te leren ervaren.

Herken je dit

  • Je voelt je niet lekker in je vel
  • Je gezondheid laat te wensen over
  • Je wilt aan de slag maar weet niet goed hoe

Zou je dit willen

  • Je hebt meer grip op jezelf
  • Je weet waar je heen wilt
  • Je doet steeds vaker wat bij je past

Workshop programma Eigen gezondheid – Aan de slag ermee

Zelfbewustwording is waar het om draait in dit programma bestaande uit een drietal workshopdagen verdeeld over meerdere weken. Informatie en oefeningen waarmee je ook nadien nog verder kunt; persoonlijke groei waar je blij van wordt.

Praktisch:

  • Duur: 3 dagen workshop verspreid over een aantal weken
  • Locatie: Praktijk Ans van Summeren in Boxmeer
  • Maximaal aantal personen: 6
  • Data en prijs vind je onder de aanmeldknop

Aanmelden voor programma Aan de slag ermee

|

“Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf”

"Met veel persoonlijke aandacht werken aan jezelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust -Ik ben weer een ervaring rijker. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en vooral de oefeningen die je aanbood, vond ik erg leuk om te doen. Ook heb ik...

“Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf”

"Ans geeft het groepsproces de tijd en is heerlijk zichzelf"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust - ‘Ans, jouw kijk heeft mij veel gebracht, de workshops voegen zeer veel toe, (overwaarde!). Het gebruik van de Mayakalender, de bewustwording en...

“Ans straalt rust uit en heeft een open houding”

"Ans straalt rust uit en heeft een open houding"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / SoulCollage® - Ik heb meegedaan aan het pilotprogramma Van onrust naar rust en heb het als prettig en positief ervaren. Het gaf me een goed gevoel. Ik vond het...

“Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen”

"Ze benoemt de verschillen tussen personen en maakt duidelijk waar ieders krachten liggen"   |  Groepsverband - Programma Van Onrust Naar Rust / Mayakalender -Ans voelt en ziet het goed. Ze gaat in op wat aandacht behoeft en geeft feedback waarvan ze denkt dat...

“Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen”

"Ik vond dit echt heerlijk om te doen, ik voelde dat mijn creativiteit lekker ging stromen"   |  Groepsverband - Workshop Maya Tzolkin -Wat een fijne en inspirerende plek in Nuenen om een workshop te doen.In de ochtend gingen we d.m.v. wat uitleg en meditatie ons...