Cadeautjes weggeven is altijd leuk

DEZE ACTIE LIEP VAN T/M 5 DECEMBER ’20

Ik heb een alternatief voor je. Vul het formulier op deze pagina in en laat je verrassen.

 

Dit jaar is de decembermaand echt anders vanwege de pandemie. Ken je die momenten:  

  • Je zit in de put 
  • Je bent jezelf een beetje kwijt
  • Je hebt geen idee wat je met je leven aan moet

Ontdek wat het met je doet om de geheel nieuwe versie van het oude vertrouwde ganzenborden te spelen.
Word een blijer mens en speel het spel van je leven.  

5 december

Krijg jij dit jaar cadeautjes van Sinterklaas? Ja, waarschijnlijk zelfs heel veel. Je bent immers op deze pagina beland en dat betekent dat je ook de cadeautjes van mijn collega-ondernemers hebt gezien en misschien zelfs al hebt opgehaald. Ik hoop toch zo dat je er pret van hebt. Wat ik je ga geven is een gezelschapsspel. Een spel dat je samen met  anderen en ook alleen kunt spelen.      

Het ontstaan

Sinds ik de keuze heb gemaakt om mijn praktijk neer te zetten en mensen te gaan helpen gaat het een stuk beter met me. Meer en meer doe ik wat bij me past. Daarbij hou ik me aan een aantal spelregels. Spelregels van anderen en spelregels van mezelf. Ik word steeds blijer met het spel van mijn leven en dat gun ik jou ook. 

Het spel en jouw leven

Wat speelt er in je leven? Heb je het idee dat het je allemaal maar overkomt, dat je er niets aan kunt doen en er geen of te weinig eigen invloed op kunt uitoefenen? Welke spelregels gebruik jij in je leven. Kun je zelf de regels bepalen of doen anderen dat voor je?  In dit spel ga je ontdekkingen doen terwijl je het spel speelt en plezier hebt. 

Speel je mee?

Gebruik het spel om op 5 december de pakjes uit te pakken. Het spel vertelt wie wanneer een cadeautje mag uitpakken.
Speel het spel ook daarna regelmatig. Je wordt er een blijer mens van. 

Ik nodig je van harte uit om het spel te downloaden en te gaan spelen. 
Veel plezier.

 

Stralende groet,

Ans van Summeren